Psycholoog Leiden

Praktijk van Sonja Schalken
bg

Tarief en vergoedingen

De tarieven voor therapie bij Psycholoog Leiden voor 2024 vind je hieronder. Je hebt geen verwijsbrief nodig van een huisarts of specialist. Je kunt zelf een afspraak maken. Momenteel is er geen sprake van een wachtlijst.

Tarief

  • Consult (60 minuten): € 99,00

Verzekeraars en vergoedingen

Vanwege mijn registraties bij beroepsverenigingen NFG en RBCZ worden mijn consulten mogelijk door je zorgverzekeraar (deels) vergoed vanuit het aanvullende pakket, zoals je op deze vergoedingen pagina van Zorgwijzer kunt zien. Je kunt hiervoor natuurlijk ook even bij je zorgverzekering informeren aan de hand van mijn lidmaatschappen en registratiecodes, dan weet je het direct zeker.

Consulten worden dus niet vanuit de basisverzekering vergoed. Dit heeft echter als voordeel dat het eigen risico niet eerst wordt aangesproken.

Betaling en facturering

Na afloop van elke afspraak krijg je van mij een factuur mee. De betaling kun je ter plaatse door PIN voldoen of je kunt het naderhand overmaken. De nota is voor je eigen administratie en kan je indienen bij je zorgverzekeraar.

Afspraak annuleren

Het kan voorkomen dat je een afspraak moet afzeggen omdat er iets tussendoor is gekomen. Graag dit tenminste 48 uur tevoren bij mij aan te geven, anders ben ik genoodzaakt om de sessie alsnog in rekening te brengen.

Psycholoog Schalken in Leiden

Sonja Schalken

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen wachtlijst meer
  • Geen verwijsbrief nodig


Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen