Psycholoog Leiden

Praktijk van Sonja Schalken
bg

Over een traject bij Psycholoog Leiden

Allereerst zullen we een kort telefoongesprek hebben, kosteloos, waarin ik eventueel nog praktische vragen van jouw kant kan beantwoorden en vervolgens maken we een afspraak voor je eerste bezoek aan de praktijk.

Na aanmelding stuur ik je dan per e-mail een afspraakbevestiging en vraag ik je een kort intakeformulier in te vullen. Het is belangrijk dit voor het eerste gesprek ingevuld te hebben teruggestuurd.

Het eerste gesprek is de intake; wat is er aan de hand/wat is er met je gebeurd? Daarna volgen sessies van 1 uur. We bouwen dan door op de intake en gaan aan de slag met jouw hulpvraag. Meer details over hoe ik dat (ongeveer) ga doen vind je terug op de pagina over mijn werkwijze en op de pagina over de diverse therapievormen en behandelmethoden.

Over de duur van het hulptraject kan ik tevoren niet zoveel zeggen. Dat hangt immers af van de aard van de problematiek en ook hoe jij je ontwikkelt; iedereen heeft een eigen tempo om met zichzelf om te gaan en inzichten te verwerven en te verwerken. Ik zei het al eerder: ik houd van resultaten. Soms gaat het inderdaad snel, op andere momenten heb je misschien wat meer tijd nodig. Het is belangrijk te begrijpen dat beiden okay zijn, het is immers een zeer waardevol proces dat je aangaat. Samen kijken we wanneer je “klaar” bent en we rustig af kunnen bouwen.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog Schalken in Leiden

Sonja Schalken

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen wachtlijst meer
  • Geen verwijsbrief nodig


Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen