Psycholoog Leiden

Praktijk van Sonja Schalken
bg

Hoe cliënten mijn hulp ervaren

Hieronder vind je een uitgebreid aantal echte reacties over mijn hulp en begeleiding en lees je hoe andere cliënten het hulptraject ervaren hebben, waardoor je je een beter beeld kunt vormen van hetgeen ik te bieden heb.


Charlotte:

"Sonja is een buitengewone psycholoog. Haar diepgaande inzichten hebben me geholpen om mijn levensdoelen helder te krijgen. Ik waardeer haar oprechte betrokkenheid en haar vermogen om mij te ondersteunen tijdens moeilijke tijden. Dankzij haar voel ik me sterker en meer in controle over mijn leven."

Lucas:

"Sonja is echt een redder in nood geweest voor mij. Haar empathie en deskundige begeleiding hebben me geholpen om door een zware periode heen te komen. Ik ben haar enorm dankbaar voor haar steun en aanmoediging."

Anne:

"Ik kan Sonja niet genoeg aanbevelen. Haar warme en begripvolle benadering heeft me geholpen om mezelf beter te begrijpen en om te gaan met mijn emoties. Ik ben dankbaar voor haar wijze raad en ondersteuning."

Peter:

"Sonja is niet alleen een geweldige psycholoog, maar ook een fantastisch mens. Haar zorgzame aanpak en diepgaande inzichten hebben me geholpen om mijn persoonlijke groei te bevorderen. Ik voel me gezegend dat ik haar als mijn therapeut heb."

Lisa:

"Ik ben ontzettend dankbaar voor de begeleiding die ik van Sonja heb ontvangen. Haar professionele en vriendelijke benadering hebben me geholpen om mijn angsten te overwinnen en mijn zelfvertrouwen te vergroten. Ik kan haar deskundigheid en toewijding niet genoeg prijzen."

David:

"Sonja heeft een waar talent om mensen te helpen groeien en bloeien. Haar inzicht en empathie hebben me geholpen om mijn problemen aan te pakken en nieuwe perspectieven te ontwikkelen. Ik ben haar zeer dankbaar voor haar begeleiding."

Anouk:

"Sonja heeft me geholpen om door een moeilijke tijd heen te komen. Haar ondersteunende en bemoedigende aanpak heeft me geholpen om sterker te worden en positieve veranderingen in mijn leven aan te brengen. Ik ben haar eeuwig dankbaar."

Tim:

"Sonja is een geweldige psycholoog met een hart van goud. Haar wijsheid en medeleven hebben me geholpen om mijn innerlijke kracht te ontdekken en mijn doelen na te streven. Ik kan haar niet genoeg bedanken voor haar begeleiding."

Sophie:

"Sonja heeft me geholpen om mijn leven weer op de rails te krijgen. Haar vriendelijke en deskundige benadering hebben me geholpen om mijn uitdagingen aan te pakken en een positieve verandering in gang te zetten. Ik ben haar enorm dankbaar."Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog Schalken in Leiden

Sonja Schalken

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen wachtlijst meer
  • Geen verwijsbrief nodig


Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen