Psycholoog Leiden

Praktijk van Sonja Schalken
bg

Relatietherapie in Leiden

Jullie voelen het alle twee: je relatie dreigt stuk te lopen. Jullie zijn uit elkaar gegroeid, kunnen elkaar niet meer bereiken; steeds ruzie – of juist helemaal niet meer, er is helemaal geen kontakt meer en beiden voelen jullie je eenzaam en afgesloten. Misschien blijven jullie voor de kinderen bij elkaar, maar dat is het dan ook niet; kortom, onveilig, hulpeloos, eenzaam, machteloos... Het is de hoogste tijd er iets aan te doen!

Als er een vreemde meekijkt helpt dat altijd; het wordt duidelijk HOE jullie het doen om steeds in de herhaalde patronen te komen en ik ga jullie leren daarmee op te houden, zodat jullie stapje voor stapje de weg terug vindt naar hoe het eens was, want OOIT waren jullie vol moed, OOIT hebben jullie voor elkaar gekozen...

Soms kies ik ervoor jullie eerst apart te zien omdat er bij 1 partner veel verdriet of stress aanwezig is en vervolgens komen jullie weer gezamenlijk. En soms komen jullie eerst een paar keer samen en help ik jullie gelijk op weg. Ik geef ook “huiswerk” mee om buiten onze sessies mee aan de slag te kunnen, want de destructieve patronen doen zich dagelijks voor; elke dag denk je “daar gaan we weer”!

Wacht niet te lang; beter de sprong wagen en bij mij komen dan maar voort modderen totdat er alleen nog maar onverschilligheid en gelatenheid is!

Maak een afspraak voor relatietherapie


Tags: relatietherapie leiden, relatieproblemen, scheiden of samenblijven, liefde, hoop

Psycholoog Schalken in Leiden

Sonja Schalken

  • Geregistreerd psycholoog
  • Geen wachtlijst meer
  • Geen verwijsbrief nodig


Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen