Psycholoog Leiden

Praktijk van Sonja Schalken
bg

Over Sonja Schalken - Even voorstellen

psycholoog Leiden NAAM

Hallo, ik ben psycholoog Sonja Schalken. Ik heet je van harte welkom om meer over mij en mijn achtergrond te ontdekken. Hier vertel ik kort iets over mezelf en mijn loopbaan.

Van bedrijfsadviseur naar psycholoog

Mijn carrière begon als bedrijfsadviseur in een gerenommeerd consultancybedrijf, waar ik me bezighield met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het coachen van teams. Hoewel ik mijn werk met toewijding deed, voelde ik altijd een diep verlangen naar het begrijpen van de menselijke psyche en het helpen van individuen op persoonlijk vlak. Daarom besloot ik een omslag te maken en me te specialiseren in de psychologie. Na het volgen van een intensieve opleiding ben ik nu gecertificeerd psycholoog en werk ik met passie en toewijding met mijn cliënten.

Kracht van diversiteit

Mijn diverse achtergrond en ervaring in het bedrijfsleven stellen me in staat om een uniek perspectief te bieden in mijn benadering als psycholoog. Ik geloof dat mijn vermogen om zowel de zakelijke als de persoonlijke aspecten van het leven te begrijpen, mijn cliënten helpt om hun uitdagingen op een holistische manier aan te pakken. Je zult merken dat ik snel een connectie met je maak en dat ik vanuit een diepgaand begrip voor jouw situatie werk. Het is mijn missie om samen met jou aan een positieve verandering te werken en je te helpen je doelen te bereiken.

In kernwoorden

Enkele kernwoorden die mijn aanpak en persoonlijkheid kenmerken, zijn: analytisch, empathisch, doelgericht, innovatief, geduldig, nuchter, betrokken, gevoelig, praktisch, inspirerend en vastberaden.

Wees welkom

Als mijn benadering je aanspreekt en je graag samen aan de slag wilt gaan, nodig ik je van harte uit om contact met me op te nemen. Ik sta klaar om je te ondersteunen en samen stappen te zetten richting een betere versie van jezelf.

- Sonja

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen